onsdag 11. februar 2009

Ein ny fin vinterdag på Jæren.


Eg får heller ikkje i dag ta turen ut og nyta det gode veret. Det passer eigentleg dårleg, fordi eg har no fått så god dreis på eit trenings - og tur opplegg, som skal hjelpa meg på veien til ein bedre kvardag. Tidlegare har eg stått på over evne, konkurrert med meg sjølv for å klara "alt", men det har blitt feil og gitt meg fleire plager.
Har hatt mange ned og opp turar i livet, og etter siste nedtur starta eg heilt på botnen, i det små. Det er ikkje lenger så viktig for meg, å nå den høgaste topp eller gå "mange mil", no gjer eg ting som kan fungera, over lang tid. Eg går turar, har bassentrening eller kortere treningsøkter heime.

Venter og på svar om plass på "treningsleir", for å få hjelp til å koma vidare på veien mot mine mål.


Somme gonger går turen rundt gardstuna her, av og til er kattane med meg.Det er fint med turkameratar, men skal eg ta nokre bilete på veien, kan du vera sikker på at minst ein av kattane er rundt motivet eg har sett meg ut. Kan nesten tru at dei kjenner det på seg, kor eg vil snu linsa for neste bilete.Sjølv om sola skin og det fint ute, så ligg no kattane i kvar sin stol og søv, dei driv meir ute- og natteliv i sommarhalvåret.
Ha ein avslappande dag!

1 kommentar:

  1. Halloen skjønne Solsikke;) SÅÅ kjekt å se deg her og gøy å følge med deg på veien. Det ser ut som om vi skal gå på de samme veiene i mai engang, men foreløpig går du helt alene. Jeg har falt av... Sitter på en liten stein her og hviler meg. Var flink helt frem til jul og så datt jeg i do...Men snart er jeg i gang igjen. Jeg er iallefall på vannaerobic en gang i uken. Det er bedre enn ingenting. Skal sende deg en epost, har begynt på den flere ganger, men så kommer det et barn og tar over maskinen og når jeg er tilbake så er alle mine sider logget av.
    Uansett kjekt å få følge deg her. Det er jeg KJEMPEGLAD for. Bildene dine fortjener å komme seg frem. Jeg syns godt at du kan velge ENDA større bilder på siden din her. Hvis du går inn på en av disse fotobloggene og ser hvor store bilder de har så skjønner du....
    Skal se om jeg finner noen linker til deg, så får du tips;) NYDELIGE motiv. De fortjener å bli sett.
    Ha en superduper onsdag. Kos deg med familien og supersøte pusekatter. I'll be back. PS: Har blitt din første følger nå, og skal legge deg inn på linklisten min. Så godt å ha deg med på blogg. Me like;) KLEM

    SvarSlett